Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@05:12:25 GMT

امام زمان (عج) در کلام شهدای لرستان

تاریخ انتشار: ۹ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۲۳۷۱۶

امام زمان (عج) در کلام شهدای لرستان

به گزارش ایرنا از ایثار واحد لرستان، به مناسبت نیمه شعبان و میلاد امام زمان (عج) فرازی از وصیتنامه شهدای استان لرستان با موضوع حضرت بقیه الله الاعظم منتشر شد.

برخی از این وصایای شهدا که درباره زمان (عج) نوشته شده است به شرح زیر است.

در وصیت نامه شهید علی مراد آجرلویی از شهرستان بروجرد که ۲۰ بهمن ۱۳۶۰ به شهادت رسیده، آمده است، "پروردگارا! اینک تو را شاهد می گیریم که آگاهانه به سوی شهد شهادت خویش می رویم, برای جهاد در راه تو و در راه به تحقق رساندن جمهوری اسلامی در سراسر جهان که زمینه انقلاب حضرت مهدی «عج» را فراهم می کند و امید تمام محرومان و مستضعفان جهان را فراهم می کند".

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 همچنین شهید محمدنبی نیک روش از شهرستان الیگودرز با تاریخ شهادت نهم آذر ۱۳۶۰ در وصیت نامه اش نوشته است ،" من آرزو داشتم در این دنیا و در حال این زندگی فانی و فنا شدنی حداقل یکبار هم که شده امام زمان، حجت ابن الحسن العسگری را ملاقات نمایم ولی نشد و امیدوارم در هنگامیکه آخرین قطره خونم در این دشت کربلای کرخه می ریزد امام زمان را ملاقات نمایم و مولا و ولی سرپرست همه ما به بالین من بیاید، انشاءالله"

 شهید محمدحسین اوحدی از  شهرستان بروجرد نیز که ۱۸ بهمن ۱۳۶۱ به شهادت رسیده است اینگونه در وصیت نامه خود آورده است که " باشد تا ریخته شدن خونهای ما زمینه ای باشد برای ظهور آقا امام مهدی «عج» که خونخواه واقعی امام حسین (ع) و یارانش می باشد".

شهید یدالله چشم پناه از شهرستان نورآباد با تاریخ شهادت ۱۴ اسفند ۱۳۶۱ نیز درباره امام زمان (عج) در وصیت نامه خود نوشته است " امام زمان الان تو هم به خدا قسم یاران و سربازانی داری همچون یاران حسین، امام زمان یاران تو هر روز در کربلای ایران مثل گل پرپر می شوند ولی امام زمان سرباز تو بودن افتخار جان دادن در راه تو آسان ولی در آرزوی کربلا، کربلا ندیدن به خدا سخت است".

شهید احمد حیدری از شهرستان بروجرد که ۱۸ بهمن سال ۱۳۶۱ شربت شهادت را نوشیده است اینگونه در وصیت نامه خود نوشته است که " امروز کشتی نجات به راه افتاده و ناخدای آن مهدی «عج» است و خوشا به حال آنانکه بر آن سوار شدند و تکامل و رهایی نهایی را در ریختن خون خود، در سیل خروشان خون خود دیدند و ریختند و رها شدند و به ملکوت اعلی پیوستند".

شهید احمد سبزی از شهرستان ازنا که دهم اردیبهشت ۱۳۶۱ به  شهادت رسید در وصیت نامه خود آورده است "ماها باید از این انقلاب پاسداری کنیم که آیندگان ما افرادی مسلمان واقعی باشند که زمینه را برای ظهور حضرت مهدی «عج» آماده سازند".

شهید ابراهیم قائدرحمت از شهرستان دورود که ۲۸ دی ۱۳۶۵ به شهادت رسیده است درباره امام زمان (عج) نوشته بود که "تا وقت پشیمانی آخرت فرا نرسیده است خود را در پیشگاه حضرت مهدی (عج) با روی سفید نشان دهید و برای پذیرایی از مهدی (عج) بهاهای گرانبهایی بدهید و نام خود را ثبت نمایید. با جان و دل و خون و تمام آنچه دارید آمادگی خود را برای استقبال از مهدی (عج) اعلام نمایید".
 

همچنین شهید سیدنظام الدین حیات الغیب از شهرستان خرم آباد با تاریخ شهادت یکم بهمن ۱۳۶۶ این جمله را در وصیت نامه خود نوشته است "این خونهای شهیدان به خاطر این ریخته می شوند تا زمینه حکومت عدل اسلامی به دست توانای حجت خدا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه شریف) آماده گردد تا با ظهور حضرتش جهان و جهانیان خوشحال باشند".
 

شهید سیدمحسن هاشمی از شهرستان دورود که ۱۹ تیر ماه ۱۳۶۴ افتخار شهادت داشته است اینگونه در وصیت نامه خود آورده که " درود بر یگانه منجی عالم بشریت، مهدی زهرا (عج) پرچمدار عدالت که با ظهور خود به زودی زود ریشه ظلم را از سراسر جهان کنده و پرچم حق و حقیقت را بر پا می کند. انشاءالله".

شهید علیرضا آزادبخش از شهرستان کوهدشت با تاریخ شهادت هفتم بهمن  ۱۳۶۸نوشته است"سلام بر منجی عالم بشریت و پرچم دار نهضت اسلام، حضرت حجت بن الحسن (عج) و نایب برحقش رهبر انقلاب اسلامی. ای خدا تو خود گواه باش که من تا آخرین لحظه های نفسم در راه این رهبر و انقلاب مهدی (عج) قدم بردارم". را در وصیت نامه خود نوشته است.

 شهید سیدامیر موسوی از شهرستان خرم آباد که شهادت وی در نهم دی ۱۳۶۶ به ثبت رسیده است در وصیت نامه خود نوشته است که "انشاءالله هرچه زودتر انتظار به سر رسد و چشمها با دیدن آقا مهدی (عج) روشن شود و با قیام ایشان فتح المبین و فتح الفتوح انجام پذیرد".

شهید محمدعلی سوری نیز از شهرستان کوهدشت با تاریخ شهادت ۲۷ خرداد ۱۳۶۷ اینگونه در وصیت نامه خود درباره امام زمان نوشته است که با خدا پیمان می بندم که در تمام عاشوراها و در تمام کربلاها با حسین همراه باشم و سنگر او را خالی نکنم تا هنگامیکه احکام اسلام در زیر پرچم اسلامی امام زمان (عج) به اجرا درآید".

استان لرستان۶ هزار و ۳۰۰ شهید تقدیم انقلاب کرده است.
 

برچسب‌ها شهید ولادت حضرت مهدی لرستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهید ولادت حضرت مهدی لرستان شهید ولادت حضرت مهدی لرستان اخبار کنکور وصیت نامه خود نوشته تاریخ شهادت امام زمان حضرت مهدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۲۳۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرمان امام علی (ع) به مالک اشتر با ترجمه سید مهدی شجاعی به چاپ ششم رسید

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،شجاعی در این کتاب نظر به اهمیتی که برای این فراز از نهج‌البلاغه به عنوان منشور و آئین‌نامه حکومت اسلامی قائل بوده‌ است، آن را به صورت مجزا در قالب کتابی آورده است.

شیوه ترجمه این متن ارائه همزمان متن با ترجمه است. شجاعی در صفحات این کتاب متن فارسی و به دنبال آن و در کنارش، متن عربی این نامه را قرار داده است و سعی کرده با استفاده از ساده‌ترین و شیواترین عبارات از عهده ترجمه این اثر برآید. نکته قابل توجه در این ترجمه آهنگین بودن آن و تلاش برای ارائه متنی است که بی‌آنکه به دنبال روایتی شاعرانه در ترجمه باشد توانسته آهنگی حماسی به خود بگیرد و به شکلی خاص عبارات را در پی هم و به منظور ترجمه قرار دهد.

شجاعی که پیش از این نیز در حوزه ترجمه آثاری همچون ترجمه برخی از ادعیه را در قالب کتاب عرضه کرده است، در این اثر تازه به تناسب و اقتضای محتوا سعی کرده تا اثری را پدید بیاورد که همانند متن عربی آن، صلابت یک نامه و در عین حال شورانگیزی توصیه‌های دنیوی و اخروی آن را در خود دارا باشد.

یکی دیگر از نکات قابل توجه درباره این کتاب مقدمه‌ای است که شجاعی برای این اثر تالیف کرده است. او در مقدمه خود به نوعی هدف از حکومت در اسلام و آنچه به عنوان خلافت و حکمرانی در این آئین بر مسلمانان رفته را مرور و در ادامه از زبان خود درباره منشور حکومت علوی و اسلامی که برگرفته از نهج البلاغه است و در نامه حضرت امام علی(ع) به مالک اشتر متبلور می‌شود نکاتی را بیان کرده است.

شجاعی در این مقدمه که برای فهم محتوای این نامه، متنی کارساز و دقیق به شمار می‌رود، نخست تقسیم بندی حکومت اسلامی به دو شیوه حکومت برگرفته از اسلام علوی و حکومت برگرفته شده از اسلام اموی را معرفی و ترسیم می‌کند و برای هر یک از آنها نیز شاهد مثالی را برمی‌شمارد. در ادامه شجاعی با بیان مختصر ویژگی‌های هر یک از دو شکل از آیین مسلمانی و حکومت داری، به بایسته‌های و ضرورت‌های قواعد حکومت از منظر اسلام حقیقی اشاره کرده و ‌نامه حضرت علی (ع) به مالک اشتر را نماد و سمبل خلق این قواعد معرفی می‌کند و از مخاطب می‌خواهد این فرمان را به عنوان شاخصی برای بررسی رفتارهای دولت‌مردان مورد استفاده قرار دهند و با آن دست به شناسایی و واکاوی کارنامه عمل آنها بزنند.

شجاعی همچنین از این عهدنامه در بخشی از مقدمه خود به عنوان مهمترین سند در حمایت از حقوق بشر در تمامی دنیا یاد کرده است و تاکید دارد که از ابتدای خلق بشریت تا کنون هیچ سندی به مانند این به تعریف حدود رابطه میان مردم و حکومت نپرداخته است.

۲۲۰۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901728

دیگر خبرها

  • تشییع پیکر شهید محمد مهدی فانی بعد از ۴۰ سال
  • تشییع پیکر شهید محمدمهدی فانی در شهرستان طبس
  • تشییع شهدای تازه تفحص شده همزمان با شهادت امام جعفر صادق (ع) در اصفهان
  • شهیدی که قهرمان دو سنگر بود
  • دشمن از فرهنگ شهادت، هراس دارد
  • شهرستان بشرویه معطر به عطر شهید تازه تفحص شده
  • گناوه میزبان شهید دوران دفاع مقدس خواهد بود
  • شهدای کربلای ۵ و عاشورا مهمان مسجد مقدس جمکران
  • فرمان امام علی (ع) به مالک اشتر با ترجمه سید مهدی شجاعی به چاپ ششم رسید
  • شمار شهدای خبرنگار غزه به 142 شهید رسید